“Letting go”

Daca data trecuta am scris despre cat de important este cititul, astazi as dori sa va fac o recomandare de carte. Este vorba despre cartea “Letting go”, scrisa de David Hawkins. A fost prima carte pe care am citi-o dupǎ multi ani in care am ales sa fac orice altceva, numai sa citesc nu…

Cartea mi-a fost recomandata mie si multor altora prin intermediul unei emisiuni destinate dezvoltarii personale. De aceea am hotarat sa comand cartea. A doua zi am primit-o si am inceput sa o citesc. Cu cat inaintam mai mult in lectura si incercam sa pun in practica metodele pe care aceasta carte ni le ofera pentru a ne putea schimba in bine viata, pentru a fi mai relaxati, am simtit o usoara caldura care imi invaluia tot corpul. Mai tarziu am descoperit ca acea caldura vine datorita faptului ca eu rezonam cu continutul cartii. Am simtit atunci ca am multe lucruri negative pe care le tin in sufletul meu si la care ar trebui sa renunt.

David Hawkins, prin cartea sa “Letting go” ne da un instrument eficient cu ajutorul caruia putem scapa de blocaje, putem renunta la negativitate, dezvaluie modalitati eficiente de a ne vindeca suferinta sub toate formele sale, de a ne vindeca din punct de vedere emotional. De asemenea vom putea afla mai multe despre apatie si depresie, despre unele sentimente negative cum ar fi frica, tristete, gelozie, disperare, mania, mandria dar si despre antidotul pentru aceste sentimente invatand cum sa iesim din aceasta mocirla si sa fim liberi, sa fim mai curajosi, sa ne acceptam, sa iubim, sa avem parte de pace interioara, sa reducem stresul, sa ne realizam obiectivele personale, etc. Cartea ofera toate instrumentele necesare pentru a trai o viata libera de constrangeri, de a ne elibera de resentimntele pe care le purtam in noi. Este o carte de baza pentru multi specialisti din domeniul psihologiei, sanatatii mentale sau recuperarii din dependenta.

Acest mecanism poate fi aplicat in viata de zi cu zi si ne este foarte util in orice faza a vietii noastre. Fie ca vrem sa traim in prezent sau sa ne vindecam emotional sau sa cladim relatii eficiente, putem apela oricand la invataturile sale.

De putin timp colaborez mai strans cu o persoana care mi-a devenit prietena iar din discutiile cu ea am observat ca avea stima de sine destul de scazuta datorita unor probleme de aspect fizic. Desi nu sunt psiholog i-am spus ca as dori sa ii recomand o carte care cred eu ca ar putea sa o ajute. Bineinteles i-am recomandat cartea “Letting go”. Am avut un feedback pozitiv, prietena mea confirmandu-mi ca multe lucruri parca au fost scrise exact pentru ea, situatii in care se regasea si ca are foarte multe lucruri de invatat din ceea ce a citit. Rezultatul a fost ca a reusit intr-o oarecare masura sa isi schimbe atitudinea in primul rand fata de ea insasi, sa se accepte si chiar sa se elibereze de unele sentimente care nu ii faceau bine.

Va recomand aceasta carte daca doriti sa renuntati la tot ce este negativ in viata voastra. Cu ajutorul ei veti putea incepe o noua viata, plina de iubire, implinire si motivatii de a face tot ce e mai bun cu viata voastra.

Renuntatrea este buna “renuntarea este drumul cel mai sigur catre deplina realizare de sine”!

Cu mult drag, GMC

2 Replies to ““Letting go””

  1. Bien dicho. Este libro realmente puede ayudarnos con la condicion que abrimos nuestra alma y reconociendo los problemas que enfrentamos. Gracias por la recomendacion! Me ayudó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *